PBM (vervolg-)onderzoek naar de kansen en belemmeringen voor zakelijke mediation

PBM (vervolg-)onderzoek naar de kansen en belemmeringen voor zakelijke mediation

De vereniging voor zakelijke mediation, Platform Business Mediation (PBM), is in samenwerking met het Montaigne Centrum van de Universiteit Utrecht bezig met een (vervolg-)onderzoek naar de kansen en belemmeringen voor zakelijke mediation in Nederland. Het eerste onderzoek vond vijf jaar geleden plaats. Ook nu worden advocaten en bedrijven gevraagd naar hun ervaringen met zakelijke mediation. Onderzocht wordt wat de behoefte is, wat de verwachtingen zijn en wat er in de afgelopen vijf jaar is veranderd. Dit met als doel om beter in te kunnen spelen op de wensen vanuit de markt.

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst die grotendeels uit meerkeuzevragen bestaat. Het beantwoorden van de vragen kost  ongeveer 10 – maximaal 15 minuten. Het betreft een anoniem onderzoek.

Mocht u aan het onderzoek willen meewerken dan kunt u een mail sturen aan info@platformbusinessmediation.nl en vragen om de link (laat dan even in de mail weten of het de advocaten of bedrijfslink betreft).

 

Gerelateerde Blogs

Winterdiner 13 december

Events voor leden platform

Op woensdag 13 december zal voor de 2e keer het Winterdiner worden gehouden in Driebergen in het prachtige Buitenplaats Sparrendaal. Binnenkort wordt de uitnodiging verstuurd met de informatie, maa...

Met verschillende breinen aan tafel in Zakelijke Mediation

Events voor leden platform

Op 12 september werd de bijeenkomst “Met verschillende breinen aan tafel in Zakelijke Mediation” in Amersfoort gehouden. Voor een mooi gevulde zaal hield Tabitha van den Berg een voordracht. Tabith...