Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Via ZOOM werd op 29 januari het nieuwe jaar van onze nieuwe vereniging ingeluid.

Programma 2021

Ruud van Herpen en Arnaud Booij blikten vooruit en er werd informatie gegeven over het jaarprogramma. Naast het mediation spel dat de komende maanden op het programma staat, zal er in juni de Algemene Leden Vergadering worden gehouden en in het najaar – zoals gebruikelijk, maar Corona afhankelijk – een congres worden georganiseerd. Vervolgens werd met het voor de kick off toegezonden glas (en eigen inhoud) geproost op 2021.

Aparte rooms

Aansluitend was de mogelijkheid om in kleiner gezelschap met elkaar verder te spreken. Deze setting werd gewisseld en uiteindelijk na 3 wisselingen werd de borrel beëindigd. De reacties waren zeer positief, de leden vonden het fijn om op deze manier met elkaar te kunnen spreken.

Gerelateerde Blogs

Wat onderscheidt Business Mediation?

Op 24 november jl. vond het eerste Symposium van het Platform Business Mediation plaats. Dit symposium had als thema “Wat onderscheidt Business Mediation?”.

Het symposium werd gehouden in...

Symposium

Op woensdag 24 november 2021 wordt het symposium Wat onderscheidt Business Mediation? gehouden, vanaf 14.00 uur in Villa Jongerius, Kanaalweg 64 in Utrecht.

Wat onderscheidt Busin...