Mediationspel

Mediationspel

Om hun mediationvaardigheden verder te ontwikkelen en van elkaar te leren nemen 30 leden van het Platform Business Mediation deel aan het Mediationspel.  Naast leren van elkaar, biedt het spel de leden de mogelijkheid elkaar beter leren kennen.

Tijdens de kick off meeting op 11 december 2020 verzorgde Linda Reijerkerk de aftrap van dit evenement met een heldere instructie.

Teams

Op 29 januari – voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel – hebben drie teams met groot enthousiasme de eerste casus (beschikbaar gesteld door ICC Nederland) behandeld.

In februari en maart zullen vier teams – uiteraard digitaal – hun tanden zetten in twee mooie internationale casusposities ons aangeleverd door Toolkit Company.

Finale

Corona volente zullen wij elkaar op vrijdag 9 april weer in levende lijve ontmoeten om onze ervaringen te delen en het glas te heffen.

Gerelateerde Blogs

ALV en Winterdiner

Events voor leden platform

Op woensdag 14 december vond het eerste Winterdiner van het platform plaats in Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen. Gestart werd met de ALV waarin o.a. de begroting 2023, het aftreden van Arnaud...

Mediation in een veranderende samenleving naar voorjaar 2023

Events voor leden platform

SYMPOSIUM Mediation in een veranderende samenleving  Het bestuur van Platform Business Mediation deelt mede dat om verschillende redenen – o.a. op het laatst mindere beschikbaarheid van sprekers en...