Mediationspel

Mediationspel

Om hun mediationvaardigheden verder te ontwikkelen en van elkaar te leren nemen 30 leden van het Platform Business Mediation deel aan het Mediationspel.  Naast leren van elkaar, biedt het spel de leden de mogelijkheid elkaar beter leren kennen.

Tijdens de kick off meeting op 11 december 2020 verzorgde Linda Reijerkerk de aftrap van dit evenement met een heldere instructie.

Teams

Op 29 januari – voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel – hebben drie teams met groot enthousiasme de eerste casus (beschikbaar gesteld door ICC Nederland) behandeld.

In februari en maart zullen vier teams – uiteraard digitaal – hun tanden zetten in twee mooie internationale casusposities ons aangeleverd door Toolkit Company.

Finale

Corona volente zullen wij elkaar op vrijdag 9 april weer in levende lijve ontmoeten om onze ervaringen te delen en het glas te heffen.

Gerelateerde Blogs

Wat onderscheidt Business Mediation?

Op 24 november jl. vond het eerste Symposium van het Platform Business Mediation plaats. Dit symposium had als thema “Wat onderscheidt Business Mediation?”.

Het symposium werd gehouden in...

Symposium

Op woensdag 24 november 2021 wordt het symposium Wat onderscheidt Business Mediation? gehouden, vanaf 14.00 uur in Villa Jongerius, Kanaalweg 64 in Utrecht.

Wat onderscheidt Busin...