Kick off Platform Business Mediation

Kick off Platform Business Mediation

Op vrijdag 11 december 2020 vond via een zoommeeting de kick off plaats van de nieuwe vereniging Platform Business Mediation.

Fusieproces

Ruud van Herpen en Arnaud Booij vertelden hoe het fusieproces was verlopen en konden melden dat op de Algemene Ledenvergaderingen van ZAM en VCM eerder die dag, unaniem was besloten om beide verenigingen samen te voegen in het Platform Business Mediation.

Geschiedenis

Vervolgens gingen Eva Schutte en Martin Brink in een professionele studio samen in gesprek over de tijd waarin ZAM en VCM ontstonden en waarom het toen niet lukte om één vereniging te vormen. Over en weer werden grappen gemaakt en de sfeer was heel gemoedelijk.

Proost!!

Daarna was het tijd om met alle leden die in de zoommeeting aanwezig waren te proosten op de nieuwe vereniging. Daarbij was aan alles gedacht: vooraf was een fles heerlijke wijn toegestuurd en een fonkelend glas met daarop het splinternieuwe en verrassende logo van de vereniging. Op het welslagen van onze mooie nieuwe vereniging en de toekomst voor zakelijke mediation.

Gerelateerde Blogs

Continuïteit door Communicatie

Events voor leden platform

Continuïteit door Communicatie Over familiebedrijven, conflicten en succesvol overdragen   Wanneer? • 15 oktober 2024 • 16.00 – 18.00, met borrel na Waar? • Hoofdkantoor Triodos Bank te Driebe...

Training Harvard onderhandelen

Events voor leden platform

Op donderdag 26 september 2024 zal de PBM training Harvard Onderhandelen plaatsvinden. Deze training vindt plaats van 9.00 – 17.00 uur. De locatie is ReulingSchutte in Amsterdam. De kosten hiervan ...