Kick off Platform Business Mediation

Kick off Platform Business Mediation

Op vrijdag 11 december 2020 vond via een zoommeeting de kick off plaats van de nieuwe vereniging Platform Business Mediation.

Fusieproces

Ruud van Herpen en Arnaud Booij vertelden hoe het fusieproces was verlopen en konden melden dat op de Algemene Ledenvergaderingen van ZAM en VCM eerder die dag, unaniem was besloten om beide verenigingen samen te voegen in het Platform Business Mediation.

Geschiedenis

Vervolgens gingen Eva Schutte en Martin Brink in een professionele studio samen in gesprek over de tijd waarin ZAM en VCM ontstonden en waarom het toen niet lukte om één vereniging te vormen. Over en weer werden grappen gemaakt en de sfeer was heel gemoedelijk.

Proost!!

Daarna was het tijd om met alle leden die in de zoommeeting aanwezig waren te proosten op de nieuwe vereniging. Daarbij was aan alles gedacht: vooraf was een fles heerlijke wijn toegestuurd en een fonkelend glas met daarop het splinternieuwe en verrassende logo van de vereniging. Op het welslagen van onze mooie nieuwe vereniging en de toekomst voor zakelijke mediation.

Gerelateerde Blogs

Wat onderscheidt Business Mediation?

Op 24 november jl. vond het eerste Symposium van het Platform Business Mediation plaats. Dit symposium had als thema “Wat onderscheidt Business Mediation?”.

Het symposium werd gehouden in...

Symposium

Op woensdag 24 november 2021 wordt het symposium Wat onderscheidt Business Mediation? gehouden, vanaf 14.00 uur in Villa Jongerius, Kanaalweg 64 in Utrecht.

Wat onderscheidt Busin...