Workshop “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?” op 31 mei 2022 te Amersfoort

Workshop “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?” op 31 mei 2022 te Amersfoort

“Vertrouwen ligt aan de basis van cruciale menselijk prestaties”. “Gebrek aan vertrouwen leidt tot juridisering en escalatie van de samenleving”. “Aan de bestuurstafel lukt het vaak niet een open gesprek te voeren over het probleem. Wat ontbreekt is iets dat in iedere organisatie essentieel is, maar nooit expliciet benoemd wordt: vertrouwen”.

 

Dit zijn enkele quotes uit het boek “Waarom zou ik jou moeten vertrouwen?” dat Joost Manassen van De Transformatiegroep samen met twee collega’s schreef.

 

Het thema vertrouwen komt in zakelijke mediations ook telkens weer op tafel en is cruciaal voor het komen tot een voor alle betrokkenen gedragen oplossing.

 

Joost Manassen ging op een interactieve manier met ons in gesprek gaan over vragen als “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?; Hoe kunnen we vertrouwen herontdekken?; Hoe kunnen we werken aan vertrouwen?

 

De bijeenkomst vond plaats in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort.

Gerelateerde Blogs

Algemene Ledenvergadering, boekpresentatie Cahier Zakelijke Mediation en Mediation quiz op 29 juni 2022 te Utrecht

Events voor leden platform

Op 29 juni a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering 2022 van Platform Business Mediation plaats. De agenda van de vergadering zal op een later tijdstip aan de leden worden toegezonden. Aansluitend o...

Spring Round Table for Legal Professionals op 21 april 2022 te Hilversum

Events voor leden platform

Platform Busines Mediation wil met de Round Tables een informele ontmoetingsplaats creëren voor legal professionals (General Counsel) waar zij ervaringen kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen ler...