Workshop “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?” op 31 mei 2022 te Amersfoort

Workshop “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?” op 31 mei 2022 te Amersfoort

“Vertrouwen ligt aan de basis van cruciale menselijk prestaties”. “Gebrek aan vertrouwen leidt tot juridisering en escalatie van de samenleving”. “Aan de bestuurstafel lukt het vaak niet een open gesprek te voeren over het probleem. Wat ontbreekt is iets dat in iedere organisatie essentieel is, maar nooit expliciet benoemd wordt: vertrouwen”.

 

Dit zijn enkele quotes uit het boek “Waarom zou ik jou moeten vertrouwen?” dat Joost Manassen van De Transformatiegroep samen met twee collega’s schreef.

 

Het thema vertrouwen komt in zakelijke mediations ook telkens weer op tafel en is cruciaal voor het komen tot een voor alle betrokkenen gedragen oplossing.

 

Joost Manassen ging op een interactieve manier met ons in gesprek gaan over vragen als “Waarom zou ik je moeten vertrouwen?; Hoe kunnen we vertrouwen herontdekken?; Hoe kunnen we werken aan vertrouwen?

 

De bijeenkomst vond plaats in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort.

Gerelateerde Blogs

ALV en Winterdiner

Events voor leden platform

Op woensdag 14 december vond het eerste Winterdiner van het platform plaats in Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen. Gestart werd met de ALV waarin o.a. de begroting 2023, het aftreden van Arnaud...

Mediation in een veranderende samenleving naar voorjaar 2023

Events voor leden platform

SYMPOSIUM Mediation in een veranderende samenleving  Het bestuur van Platform Business Mediation deelt mede dat om verschillende redenen – o.a. op het laatst mindere beschikbaarheid van sprekers en...